Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Alfa Romeo Giulia - продължение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Никога не съм харесвал МБ, ама на тези снимки е просто отвратителен, особено за парите си. Лично мнение, не ме нападайте . ....
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• 1 Gulia
      2 3ser
      3 a4
      4 C-class

Със стикери ще е най-добре според мен, в Холандия имат тази опция, иначе тръпки ме побиват като си помисля гнусния чичка в кат как ти пробива бронята и ти слага номера
      Now: 156 2.5 V6 24V
      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Ще ги крадат в нашата мила родина. . .
        Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
          Ся ти ми кажи ако трябва да махнеш една, коя е различната?

А тва е новата ми любима снимка:

Като цяло да, спазва дизайн езика и похватите на премиум седаните, но е с доста по-меки линии... заради което ме кефи най-много
          Като произведат наследник на 166, вече можем да говорим за "класа на премиум седаните", в тия теснотии 3-ки, 4-ки, Цетки и вече Джулия няма нищо премиум - просто ежедневки
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Къде ги виждате тези сходства с немците. Всяка една линия на Алфата завършва 1000% по-добре от кашоните.
            Virus Alfa

Comment

• Някой доста правилно се изрази по-напред в темата. Колкото повече я гледа човек, все повече му харесва.

Comment

• Най-накрая истински реален звук на мотора !!!

https://www.youtube.com/watch?v=wdnXdMgbIu8

ПП: Гледайте до края
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Като произведат наследник на 166, вече можем да говорим за "класа на премиум седаните", в тия теснотии 3-ки, 4-ки, Цетки и вече Джулия няма нищо премиум - просто ежедневки
                  Начи дали един седан е премиум няма нищо общо с пазарния сегмент, габаритите и колко е широк, щото седани се произвеждат в повече от един сегмент - Д, Е, Ф - и тройките са седани и седмиците са седани, ама ги делят два пазартни сегмента разлика
                  А вече вътре в самия сегмент има премиум продукти и обикновени продукти. Ако се чудиш какво е премиум в малките седани или както им казваш "теснотии" - задвижването (предаването), големите мотори и качеството, което се предполага, че при марки като БМВ, Ауди, Мерц, Лексус и Инфинити, трябва да е по-високо.
                  За тва в Англия Д-сегмента се дели на Large family car и Compact executive car, въпреки че и двете на размери са еднакви
                  Вярвам ше се съгласиш, че БМВ 3-ка е малко по-премиум от Пежо 508, което не можеш да си го купиш с 450 коня мотор

Не че всичкия тоя спам има някакво значение, особено ако си фен на сегментите с грандоманските кораби, ама се пак да спазваме терминологията - при колите премиум не е опредление за габарити, а за технологии
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Най-накрая истински реален звук на мотора !!!

https://www.youtube.com/watch?v=wdnXdMgbIu8

ПП: Гледайте до края

Много ми харесва !
                    Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                    Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                      А тва е новата ми любима снимка:

Като цяло да, спазва дизайн езика и похватите на премиум седаните, но е с доста по-меки линии... заради което ме кефи най-много

аз ли недовиждам или има две капачки за куката за теглене .
                      Едната от които ще бъде затворена от табелата за регистрационният номер
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                      sigpic

Comment

• 90к в евро за 510 коньовата
                        alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                        alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Пичове, всичко ми се изясни, току що.
                          Attached Files
                          146 1.3 боксер 1996г.
                          156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

• E колеги голямо приказване падна.Не разбрахтели че таз кола не е за хърби като нас,тя е за адвокати,лекари,икономисти тя е въпрос на имидч,дали е премиум или нещо друго никои не го интирсува.Радваите се на новата Алфа само това ще ни остане.

Comment

• Първоначално публикувано от markoff Покажи съобщение
                              Пичове, всичко ми се изясни, току що.

това си представят ония с немските "бегачки" като им се лепне отзад ! ха ха
                              Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                              Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• 2024 и за нас ще е достъпна, за съжаление е далечното бъдеще, но ще чакаме!

Comment

Working...
                                X